Älskade finaste döttrar <3 <3 <3

Häromdagen kom jag hem från en kort tur till Stockholm. Det är inte så lätt att lämna gården den här årstiden när det är så mycket att göra o djuren fortfarande måste utfodras, lättare blir det på sommaren. Men jag fick några fina dagar där nere och framförallt fick vi, släkt och vänner, fira Amanda som tar examen som danslärare på gymnasiet nu.

Kvällen innan jag for tog Robert, Riki och jag en sväng till en mysig tjärn som ligger i djupa skogen. Björkbladen hade försiktigt börja slå ut.

Framme i Stockholm mötte Sanna upp mig på stan. Och även om hon är van storstadsbo tyckte hon det var extremt mycket folk ute, långhelg, fint väder och mycket firande som det säkert var. Det blev nog lite av en chock för mig haha som mest håller till på vischan numera. Men det är roligt med omväxlingen också, finns mycket skoj i Stockholm. Och Sanna har hittat en ny lya med fantastisk utsikt över Gröna Lund!

På promenadavstånd från Sanna ligger Fotografiska och just nu har de bland annat en utställning om hästar! Många olika fotografer är med och visar hästen ur olika synvinklar och i olika kulturer. Utställningsbilderna var sammanfattade i en bok som man kunde köpa, yes! =)

Sanna och jag tog givetvis en loppis-runda  och gjorde fina fynd på Stadsmissionen! Det är så mysigt bara att vandra runt på Söder och slå sig ned och i en park och mumsa på saffran-glass och annat gott!

 

En äkta kallkälla mitt i staden =)

Nä men titta där, en naken kvinna mitt i parken! En kvinna objektifierad i vanlig ordning, en kvinna som sak. En kvinna att betrakta och ha åsikter om och kanske äga? Visst det händer att män avbildas nakna också men har ni sett någon skulptur med en kvinna klädd i uniform?

Här hittade jag odlingar mitt i staden, trevligt! Och alla blommor och dofter,,

Stadsodling! =)

 

Amanda och hennes avgångsklass bjöd på en fartfylld och uttrycksfull dansföreställning och  de här människorna är grymma i sina uttryck!! De har allihop gjort en lång lång vandring för att komma dit där de är i dag. Ett steg i taget och mycket skoj efter vägen. Amanda började dansa när hon gick i fyran och det har varit så spännande att följa hennes dansutveckling genom åren och alla små som stora uppträdanden. Efter dansgymnasiet följde folkhögskola med dansinriktning och därifrån till Dans och cirkushögskolan, som det egentligen nästan inte går att ta sig in på. Nu fortsätter äventyret  och det blir spännande att se vad som händer i höst! Det kändes fint att fira Amanda med släkt och vänner på trevliga Mondo Tapas. Trötta efter en lång dag landade Amanda och jag senare i hennes lägenhet på Hornstull.

Roblox Hack No SurveyClash Royale HackClash of Clans HackPokemon Duel Hack8 ball pool hackClash Royale HackMobile Legends HackVainglory HackSuper Mario Run HackPixel Gun 3D HackYugioh Duel Links Gems and Golds HackStreaming Movie Online 2017

Amanda med klasskompisar,,

Nästa dag bjöds jag på en riktigt smarrig Morsdags- frukost med amerikanska pannkakor, så mysigt och gott! Utanför fönstren började loppis-bord packas upp och Amanda och jag fick ett par timmar i myllret innan det var dags för mig att hoppa på flyg-bussen. Nu är det ganska många mil mellan mig och mina döttrar men de är inte så många timmar bort i alla fall,,

Hemma igen satte jag igång och tvättade mina klädfynd! Dagens tvättmaskiner har definitivt fördelar och oftast tvättar vi hos kompisar nu så länge vi inte har indraget vatten på gården. Men en fin dag som den här är det underbart att stå ute, elda och njuta av ved-doften och låta solen och vinden torka kläderna. Förutom att det är roligt att åka till Stockholm så är det fler fördelar med att resa bort ibland. Till exempel kan det tråkiga kylskåps-hörnet i köket ha förvandlats till ett skafferi! =)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *